luni, 19 martie 2012

Şi piticul imbecil, EMIL BOC-CURU, minte cu neruşinare

BOC
BOC (Photo credit: Montse Poch)
Iată, piticul Boc, fost prim-ministru, minte şi el,."cacum" jupînu său Băsescu. De o vreme, pe acest imbecil nu-l pot vedea "detaşat" de curu lui de pitic văzut pe ecranele tv. Piticu e precum curu...Aşa a fost, aşa rămâne...CUR ! Lipsit de demnitate, lipsit de inteligenţă, lipsit de Dumnezo ! El e doar un CUR ! Ş-atât ! Totdeauna i-am urât guriţa  antipatică, foarte activă, precum o mitralieră scăpată de sub control, trimiţând spre naţie "gloanţe" de imbecilitate, redirecţionate de la TĂTUCU  lui instabil psihic, Traian Băsescu. De felul meu nu sunt un tip agresiv, dar, piticului, mi-ar tihni, dacă mai are curajul să vină la Cluj, să-i fut nişte pumni în spate...(în cur, cum ar fi firesc, e mai greu să ajung cu pumnul). Locul ideal de retragere a PITICULUI rămâne, totuşi, Răchiţele, tărâmul idilic din care şi-a extras seva intelectuală, Acolo e găinaţul gâştelor copilăriei  care i-au marcat şi caracterul....
Aştept cu nerăbdare clipa în care PITICUL va da cu subsemnatul la furăciunile grosolane petrecute sub comănduirea lui, via Băsescu. Cu toate că PITICUL n-a furat...mult.
Pentru că piticul minte, alături de bolundul de la Cotroceni, îi recomand să-i s.p. lui Ponta...(n-ar fi nevoit să se aplece prea mult)
Enhanced by Zemanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu