luni, 19 septembrie 2011

TUDOR CIUHODARU ? Cine e ? Un "modern" Dinu Păturică din "Ciocoii vechi şi noi"

Obeliscul Leilor din IaşiImage via WikipediaPe scena politică apar tot felul de târâtoare, care de care mai sinistre. Dând din coate, apare şi râma Tudor Ciuhodaru. Cine e ? O urâtanie cu "principii"...medic la spitalul de urgenţă Iaşi, membru în partidul conservator! Futu-i ! Un vrednic bărbat care vine, vine, vine, calcă...totul, rahatul, în picioare....Urât, urât exemplar din regnul animal (ce?, noi  suntem altceva decât nişte animale puţin evoluate?), acest Tudor Ciuhodaru!

După tiparul clasic, acest "Dinu Păturică", de multă şi calculată vreme, apare pe sticlele tv. aşa: strangulat de stetoscop(prea puţin strâns), cu ochii ieşiţi din orbite (cu ceva mai puţin decât la un proscoi), cu o voce de clapon (ce te duce cu gândul la vibraţii nefireşti de la polipi netrataţi, sau la coaie nedefinite, necoborâte...sau, pur şi simplu, inegyistente)...Ciuhodaru, ciu-ho-da-ru, în varianta chineză, a apărut şi apare cu URGENŢE NAŢIONALE: unghii încastrate, boschetari ameninţaţi de hipotermie, femei aproape violate, tinerii ţării(3) distruşi de etnobotanice, bătrâni cu hemoroizi ciudaţi,...Ce mai, homunculul a reuşit performanţa de a deveni "doctoru+atomic". Până aici, nimic grav. E doar caraghios.
Proşti, proştii s-au "sensibilizat" şi au zis: Ecce Homo!
Şi prin urmare, partidul conservator, s-a îndrăgostit de vocea lui de clapon şi de stetoscopul din jurul unui gât inexistent. Şi au hotărât că acest geniu, musai, trebuie, să ajungă primar de Iaşi ! Băga-mi-aş! Prostalăii de conservatori îl vor primar pe acest broscoi afon, în concurenţă cu vechiul primar psd....ştie dracu cum îl cheamă..."Stetoscopul" a creat disensiuni în usl...o coaliţie dătătoare de speranţe într+o ţară lipsită de speranţe(prietene Victor Lungu, te apucă guta?.Treaba ta!).Azi am constatat prima observaţie critică a pretendentului, broscoiul Ciuhodaru: "Iaşiul e plin de gropi!". G e n i a l !
Părerea mea: pe acest Dinu Păturică nu-l va alege nici dracu! "Bătaia" lungă a acestui parvenit e alta: se visează ministru al sănătăţii. Ptiu!Drace!
Enhanced by Zemanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu